.. are:

Andreuts

“Blondaaaa, si la propriu si la figurat. Zambesc tot timpul. Imi ador prietenii, nu vad viata fara ei. Sunt indragostita in permanenta de cineva [altcineva], dar urasc relatiile serioase. Ma enervez incredibil de repede si nu suport sa fiu mintita.

Si cam atat, ca incepe sa sune a anunt la matrimoniale. :D

Aundrea

“De cele mai multe ori sunt cu capul in nori si nu pentru ca as fi indragostita tot timpul. Ma enervez destul de repede, ma razbun, sunt ironica, fumez, am ochii verzi, beau si vreau la mare/munte.”

Cocutsa Em. : “About me? Ador muzica. Iubesc sa adorm cu castile in urechi. Am faze. Uneori ascult doar rock, alteori doar rap. Depinde. Ciudata combinatie, stiu./ Imi ador prietenii. E dragut sa stiu ca e acolo cineva caruia chiar ii pasa. Si mie imi pasa. Mult. Nu va suparati daca nu o arat prea des. Sau deloc. Dar cine ma cunoaste stie ce gandesc./ Sometimes I’m mean. Nu pentru ca mi-as impune sa fiu asa, doar ca unele persoane sunt prea amuzante si nu ma pot abtine./ De obicei nu pot sta certata cu o persoana la care tin./ Sunt prea sincera si destul de impulsiva./ Exista decat 4 persoane in viata asta pentru care as da orice, inclusiv viata./ Lately I kinda don’t give a shit about anything./”

Roxanne

Genul de persoana careia viata i s-ar parea absurda si incolora fara prieteni. O fata cu mult simt al umorului, care stie sa primeasca tot ce ii ofera viata cu zambetul pe buze. Dependenta de muzica si cu o extrema fobie de avioane.

One Response to “The ladies..”

  1. Gabriel Says:

    Heey..interesanta descrire la tine cocutsa em..esti smart..double like 2 you. avem lucruri in comun sa stii.. uite iti las o melodie si sa-mi spui daca iti place pentru ca mai am suteee pe care mi-ar placea sa le share-uiesc..byeeezz, take care and have a lof of funnn !! KIND REGARDS, Gabriel :))) .[ pentru cocutsa em – cu textul dulce ca un gem – http://www.youtube.com/watch?v=DRtW1MAZ32M&translated=1 ]

Leave a comment